• 0729.995.529
  • vanzari@deltaica.ro
  • Str. Cernica, Nr. 19, Tulcea

Bruxelles ““Romain Soil Expression”

14/07/2022
Autor: Deltaica

Luna mai a fost plina de evenimente pentru noi. Pe 23 am participat “Romain Soil Expression”, Recepția organizata de MADR si Reprezentanta Permanenta  Romaniei pe langa Uniunea Europeana. 

Deplasarea noastra la Bruxelles a inceput cu vizita a doua importante institutii europene, mai exact Comitetul Economic si Social European si Parlamentul European. Obiectivul principal al acestor vizite a fost intelegerea mecanismelor de functionare ale UE si a posibilitatilor de implicare in decizia europeana.

Seara a continuat la Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, unde a avut loc receptia la care am fost prezenti alaturi de alti cunoscuti producatori romani si invitati de seama precum: Adrian Ionut Chesnoiu (Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale), Achim Irimescu (Ministru plenipotenţiar în cadrul Reprezentanţei României la Uniunea Europeană), Carmen Avram (Europarlamentar), Iulia Matei (Ambasador, Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană), Silvia Tomescu (Asistent Parlamentar la Parlamentul European) si multe alte oficialitati, carora le multumim pentru acest moment.