• 0729.995.529
  • vanzari@deltaica.ro
  • Str. Cernica, Nr. 19, Tulcea

14 Februarie Deltaic la Ivan Pescar

18/02/2022
Autor: Deltaica

Anul acesta, pe 14 Februarie, restaurantul Ivan Pescar din Tulcea a gazduit cina romantica in cinstea Zilei Indragostitilor alaturi chef Andrei Flueraru si echipa lui. Andrei a reusit sa conceapa un meniu fusion integrand cu succes produsele noastre si in acelasi timp mentinand conceptul restaurantului. Rezultatul a fost apreciat de oaspeti, bucurandu-le papilele gustative. Scrumbia usor sarata, somonul afumat, icrele de stiuca, batogul de sturion, rapanele, somonul, somnul si salaul s-au numarat printre produsele vedeta din meniu alături de vinurile organice dobrogene La Sapata, care au însoțit fiecare fel în parte iar decorul a fost realizat cu ajutorul Delta Events. Dragostea a plutit în aer!

Meniul conceput de chef Andrei Flueraru

Decorul realizat cu sprijinul Delta Events

Sushi surpriza

Sturion afumat, piure de conopida, chipsuri de legume, ulei de mărar
Rapane cu texturi de Mazăre, ponzu cu trufe
Somon, spuma de hrean, crema de lămâie, chives, morcov glace
Somn cu apa de roșii, unt brun și polenta prăjită, sos anchois

Salau, piure de ciuperci, ciuperci oyster, sos bordelaise
Bezea coaptă, crema de zmeura, căpșuni, înghețată