Pastramă “Deltaica” de crap sălbatic

Rețeta de Pastramă de Crap Sălbatic se compune din fileuri din pește proaspăt, petrecute printr-un amestec sofisticat de mirodenii și plante aromatice dintre care se evidențiază gustul de usturoi temperat de aromă de cimbru.

În savoarea finală a acestei specialități se transpune armonia conviețuirii numeroaselor neamuri și seminții care se regăsesc pe aceste meleaguri.

Ingrediente:

File de crap sălbatic 94,25% (Cyprinus carpio) dezosat, depielat, sare, zahăr, usturoi, condimente (boia de ardei dulce, boia de ardei iute, cimbru), fum natural (rumeguș din fag). Poate conține urme de oase.

  • Capturat la setcă și năvod.
  • Zona de captură: în ape dulci/crescătorie (Delta Dunării, Complex Razim-Sinoe).
  • Produs afumat. Produs ambalat în vid.
  • Condiții de păstrare: a se păstra între +2⁰C și +8⁰C.
  • După deschidere, a se păstra între +2⁰C și +8⁰C și a se consuma în max. 48 de ore.
Slider