Cotlet "Deltaica" de crap argintiu afumat

Cotletul de crap argintiiu este un produs specific ținutului deltaic, obținut numai din pești atent selecționați, din care se pot porționa și alege cotlete arătoase. Metoda sărării ușoare și a afumării la rece determină atât aspectul deosebit, cât și gustul unic al produsului final

Ingrediente:

File de crap argintiu/sânger porționat cu os 94% (Hypophthalmichthys molitrix) (conține pește), sare, zahăr, fum natural (rumeguș din fag).

  • Capturat la setcă și năvod.
  • Zona de captură: în ape dulci/crescătorie (Delta Dunării, Complex Razim-Sinoe).
  • Produs afumat la rece și refrigerat. Produs ambalat în vid.

Condiții de păstrare: A se păstra între +2 și +8 ⁰C, inclusiv după deschidere, a se consuma în maxim 48 ore. Produs marinat și refrigerat.

previous arrow
next arrow
Slider