Batog “Deltaica” de crap argintiu

La porțile Deltei Dunării, pentru prepararea acestei delicatese rafinate, se folosește o rețetă moștenită din generație în generație, păstrată cu sfințenie. Batogul, prețios la înfățișare, se obține cu mult suflet, răbdare și grijă, acestea fiind o parte din secretele rețetei tradiționale.

Produsul este obținut prin vechea metodă de afumare la rece, cu lemn de esență tare. În el se găsește presărat piperul verde (condimentat exotic dobrogean), ce face legătura dintre Dunăre și Mare.

Ingrediente

: file crap argintiu 94% (Cyprinus carpio) dezosat, depielat,sare, zahăr, condimente (piper verde boabe)

  • Capturat la setcă și năvod.
  • Zona de captură: în ape dulci/crescătorie (Delta Dunării, Complex Razim-Sinoe).
  • Produs afumat. Produs ambalat în vid.
  • Condiții de păstrare: a se păstra între +2⁰C și +8⁰C.
  • După deschidere, a se păstra între +2⁰C și +8⁰C și a se consuma în max. 48 de ore.
previous arrow
next arrow
Slider