Pastramă “Deltaica” de crap argintiu

În Delta Dunării, paradisul peștilor, tradiția este la ea acasă prin Pastrama de Crap Argintiu, obținută din fileuri din pește proaspăt, tăvălite printr-un amestec sofisticat de mirodenii și plante aromatice dintre care, țanțoș, iese în față gustul de usturoi temperat de aromă de cimbru.

În savoarea finală a acestei specialități se transpune armonia conviețuirii numeroaselor neamuri și seminții care se regăsesc pe aceste meleaguri.

 

Ingrediente:

File de crap argintiu 94,25% (Hypophthalmichthys molitrix) dezosat, depielat, sare, zahăr, usturoi, condimente (boia de ardei dulce, boia de ardei iute, cimbru). Poate conține urme de oase.

  • Capturat la setcă și năvod.
  • Zona de captură: în ape dulci/crescătorie (Delta Dunării, Complex Razim-Sinoe).
  • Produs afumat. Produs ambalat în vid.
  • Condiții de păstrare: a se păstra între +2⁰C și +8⁰C.
  • După deschidere, a se păstra între +2⁰C și +8⁰C și a se consuma în max. 48 de ore.
previous arrow
next arrow
Slider