Batog “Deltaica” de crap sălbatic

Rețetă tradițională dunărească, păstrată din generație în generație, batogul Deltaica este obținut cu suflet și atenție la detalii gustative precise.

Produsul este obținut prin vechea metodă de afumare la rece, cu lemn de esență tare. În el se găsește presărat piperul verde (condimentat exotic dobrogean), ce face legătura dintre Dunăre și Mare.

Ingrediente

File de crap sălbatic 95% (Cyprinus carpio) dezosat, depielat, sare, zahăr, condimente (piper verde boabe), fum natural (rumeguș din fag). Poate conține urme de oase.

  • Capturat la setcă și năvod.
  • Zona de captură: în ape dulci/crescătorie (Delta Dunării, Complex Razim-Sinoe).
  • Produs afumat. Produs ambalat în vid.
  • Condiții de păstrare: a se păstra între +2⁰C și +8⁰C.
  • După deschidere, a se păstra între +2⁰C și +8⁰C și a se consuma în max. 48 de ore.
previous arrow
next arrow
Slider