Peste 100 ani de tradiție,
calitate și excelență în activitate

SC MIADMAR HDP SRL TULCEA, actuala SC DELTAICA SEAFOOD SRL, înființată în 2002, este o societate comercială specializată în procesare și comercializare pește și produse din pește. Compania Deltaica Seafood face parte din grupul de firme SC Deltaica Seafood SRL, împreună cu SC Miadmar Fishing SRL Sulina înființată în 1996, firmă specializată în pescuit marin costier cu nave proprii și pescuit comercial în Delta Dunării.

Companie de familie cu tradiție pescărească de un secol, Deltaica Seafood SRL urmărește creșterea reputației Deltei Dunării în lume și sprijină dezvoltarea comunităților deltaice prin realizarea de produse alimentare de calitate cu valoare nutritivă, cu specific local și indicație geografică, din materii prime și ingrediente naturale.

5 generații cu ștate vechi
în pescuit dunăresc

Compania Deltaica Seafood, in trecut denumita Miadmar este administrată de 5 generații de familia Buhai, alături de o echipă profesionistă de persoane pasionate de gastronomia peștelui și de resursele naturale din Delta Dunării, sub conducerea asociatului fondator, domnul Buhai Daniel, al cărui bunic, Onofrei Buhai, pescar de Dunăre cu ștate vechi întemeiază tradiția companiei.

Deltaica - Tradiții sănătoase

Deltaica este o marcă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice, cu resurse din Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil, cu respect pentru natură.

În prepararea produselor din pește marca Deltaica se utilizează numai ingrediente naturale. Acestea constituie o excelentă sursă de sănătate, au un conținut important de Omega-3, iar în procesul de producție nu se folosesc niciun fel de aditivi (E-uri).

Toate produsele atestate Tradițional sunt înregistrate în Registrul Produselor Tradiționale al MADR (Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale) și sunt comercializate sub numele Deltaica.
Deltaica este marcă înregistrată OSIM, aflată sub tutela grupului de firme Miadmar.

Unitatea de prelucrare
pește de la Tulcea

0

Tone de preparate

0

Produse

0

Certificari

Producem anual ~350 de tone de preparate de pește, prelucrat în 16 produse, din care 9 sunt certificate Produs Românesc Atestat Tradițional (RPAT) în 2014/2015.
Parte din material primă este procurată cu nava proprie din Marea Neagră, prin intermediul SC Miadmar Fishing SRL Sulina, firma specializată în pescuit marin costier cu nave proprii și pescuit comercial în Delta Dunării.

Fabrica noastră de la Tulcea are o capacitate de producţie anuală de 700 de tone de produs finit într-un program de lucru în două ture. În prezent, compania lucrează la jumătate din capacitatea de producţie a fabricii, livrând 350 tone de prepare din peşte anual, sub formă de produse afumate, marinate, congelate şi salată de icre.

Investiții și direcții
de dezvoltare

În anul 2008, asociatii Deltaica Seafood demarează și implementează un proiect de investiții de tip Greenfield în valoare totală estimată la 2,5 milioane Euro, în parte acoperit de un proiect FEP de aprox. 1,5 milioane Euro, proiect care a constat într-o unitate de procesare pește, realizată la cele mai înalte standarde și norme europene.

Obiective
de business

Câștigarea segmentului de piață al produselor tradiționale de pește de tip BIO (produse fără aditivi chimici), preparate pe baza unor rețete deltaice, produse realizate în cadrul Unității de Procesare Pește finalizată în anul 2012.

Acest demers a fost validat prin încheierea contractului cu Lanțul Mega Image, cel mai mare retailer de produse premium din România, contract intrat în derulare în ianuarie 2013 și care în prezent se derulează cu succes.

Dezvoltarea categoriei de produse congelate din pește – file, rondele sau pește întreg desolzit/eviscerat din Delta Dunării și Marea Neagră.

În 2010 a fost încheiat un contract de livrare și distribuție pentru astfel de produse cu SC Royal German Fish & Seafood SRL, un mare jucător pe piața de congelate. Ulterior, prin acest partener s-a realizat export de file șalău în Germania și Elveția. În anul 2011, respectiv 2012, s-au încheiat contracte cu beneficiari din Slovacia și Ungaria pentru produse congelate din pește, contracte care operează și în prezent.

Dezvoltarea comerțului en detail cu produse din pește și extinderea rețelei proprii de magazine

Încă din 2002, Deltaica Seafood operează un magazin propriu de desfacere pește și produse din pește, iar în prezent deține 2 magazine specializate în Tulcea, unul în Constanța, și un punct de desfacere și prezentare în București, Piața Obor. Mulțumită unei experiențe importante în acest sector, asigurarea unui cash flow zilnic observă cote tot mai ridicate.

Rezultate financiare
și operaționale

Deltaica Seafood reușește să se înscrie pe un trend crescător în ceea ce privește vânzările, având ca target pentru finalul 2017, atingerea valorii de 170.000 Euro/ vânzări totale lunare.

Diplome și atestate

Diplomă pentru cel mai bun produs
tradițional cu specific local

„Salata de icre Deltaica cu icre de știucă”
Serbarea Borșului Pescăresc Jurilovca 2017

vezi diploma

Diplomă de participare pentru asociația
Ro-Pescador

A 71-a aniversare FAO, 2016, București, organizat de MADR

vezi diploma

Diplomă de participare

Ediția IX a „Sărbătorii Recoltei și a Vinului Dobrogean”, 2016,
CJ Constanța

vezi diploma

Diplomă de participare

A 70—a aniversare FAO, 2015, București, organizat de MADR

vezi diploma

Diplomă de participare

29th European Regional Conference 2014

vezi diploma

Atestate Produse Tradiționale Deltaica,
MADR

A 70—a aniversare FAO, 2015, București, organizat de MADR

vezi diploma