Salate de icre

Salatele de icre Deltaica – Tradiții sănătoase sunt preparate după rețete vechi dunărești, moștenire de familie a fondatorilor firmei Miadmar. Metodele de preparare sunt 100% manuale și respectă normele europene de producție

Sunt 4 elemente principale care intră în rețetele de salate de icre Deltaica – Icre de pește, ulei de floarea soarelui, apă carbogazoasă și suc de lămâie.

Termenul scurt de valabilitate, între 12 și 16 zile, în funcție de sezon confirmă calitatea superioară a produselor și prepararea acestora fără conservanți, coloranți sau aditivi.

Produsele sunt realizate din pește capturat de Miadmar Fishing din Delta Dunării sau din Marea Neagră și corelează un lanț de producție sustenabil –

pornind de la pescari, la procesare, apoi la consumator, cu scopul de a susține comunitățile de pescuit și gusturile naturale și sănătoase de pește.

Produsele sunt comercializate sub mărcile înregistrate Deltaica – Tradiții sănătoase și Miadmar, unele cu specificația BIO, altele cu specificația Produse Tradiționale sau produse cu Indicație Geografică Protejată.