Scrumbia de Dunare afumata este un produs unic deoarece se realizeaza dintr-o specie de peste care se intalneste numai in Marea Neagra, fiind un relict pontic adaptat la conditiile singulare ale acest...
Macroul sau scrumbia albastră, cum era denumit în trecut, era prezent, cândva, în bancuri imense, la gurile marelui fluviu, însoțind-o pe ruda sa “Scrumbia de Dunăre” în marșul nupțial, ...
La porțile Deltei Dunării, pentru prepararea acestei delicatese rafinate, se folosește o rețetă moștenită din generație în generație, păstrată cu sfințenie. Batogul, prețios la înfăți...
Rețetă tradițională dunărească, păstrată din generație în generație, batogul Deltaica este obținut cu suflet și atenție la detalii gustative precise. Produsul este obținut prin veche...
În Delta Dunării, paradisul peștilor, tradiția este la ea acasă prin Pastrama de Crap Argintiu, obținută din fileuri din pește proaspăt, tăvălite printr-un amestec sofisticat de mirodenii ...
Rețeta de Pastramă de Crap Sălbatic Afumată se compune din fileuri din pește proaspăt, petrecute printr-un amestec sofisticat de mirodenii și plante aromatice dintre care se evidențiază gustu...
Cotletul de crap argintiiu este un produs specific ținutului deltaic, obținut numai din pești atent selecționați, din care se pot porționa și alege cotlete arătoase. Metoda sărării ușoare ...
Batogul de sturion este un adevarat delciu culinar, realizat după o rețetă veche, transmisă din generație în generație, in care aroma fină a fumului de lemn de esență tare învăluie carnea,...