Luna mai a fost plina de evenimente pentru noi. Pe 23 am participat “Romain Soil Expression”, Recepția organizata de MADR si Reprezentanta Permanenta Romaniei pe langa Uniunea European...
In luna mai am participat la evenimentul "30 Years Leader in Eu" desfășurat in Burgas si organizat de "Minitry of Agriculture, food and forestry Republic of Bulgaria". Evenimentul a adus ...
La sfârșitul lunii aprilie am fost prezenți la Summintul Indicații Geografice de la Galați, organizat în cadrul proiectului "Black Sea Basin Geographical Indications Network / Indicații Geograf...
Am fost invitați la summit-ul internațional de la Gumushane , Turcia, pe tema indicațiilor geografice protejate din bazinul Marii Negre. Am împărtășit cu mare bucurie experiență noastră cu p...
Anul acesta, pe 14 Februarie, restaurantul Ivan Pescar din Tulcea a gazduit cina romantica in cinstea Zilei Indragostitilor alaturi chef Andrei Flueraru si echipa lui. Andrei a reusit sa conceapa un m...
In ziua de azi, suntem din ce in ce mai preocupati de sanatatea noastra si mai selectivi in privinta alimentelor pe care le consumam. Dar ce facem cand ne dorim sa consumam produse sanatoase, fara adi...
Pe Dunãre si în Deltã, chiftelutele se fac de obicei din fileuri de peste cu oase fine – crap, stiucã, caras – ce se macinã-n masinã. Cele mai bune sunt însã chiftelutele de stiucã: carn...
Miadmar activează în domeniul pescuitului comercial marin costier încă din 1999. Tradiția pescuitului în familia Buhai cuprinde un secol de activitate, începând cu bunicul fondatorului, Onofre...